NA POMOLU JE VRUĆE LETO: Večiti rivali spremaju paklene timove za Evropu, od imena navijačima zastaje dah!


IZVOR: Republika - 07.04.2022 | 18:26


Aktuelna sezona u Super ligi Srbije nije ni blizu kraja, ali beogradski Večiti rivali već se pripremaju za letnju transfer pijacu.

Foto: Starsport
NA POMOLU JE VRUĆE LETO: Večiti rivali spremaju paklene timove za Evropu, od imena navijačima zastaje dah!

Bez obzira da li će narednog leta učestvovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ili Ligu konferencija, rukovodstva Crvene zvezde i Partizana, već prave planove za predstojeći prelazni rok.

Kao i svakog leta, mnogi fudbaleri će se vezivati za crveno i crno-beli deo Topčiderskog brda, a interesantno je pogledati ko su fudbaleri kojima u narednim mesecima ističu ugovori, a za koje su navedeni klubovi već isticali interesovanje, ili su nekada bili članovi Veččitih rivala.

Kada je reč o Crvenoj zvezdi, svakako prva i najveća želja je reprezentativac Mihailo Ristić. On je član kluba iz Ljutice Bogdana bio u periodu od 2013. do 2017. godine kada se preselio u ruski Krasnodar. Trenutno je član francuskog Monpeljea, a rukovodstvo kluba je odlučilo da ne produži ugovor sa srpskim reprezentativcem.

Foto: Starsport

Mihailo Ristić dok je nosio dres Crvene zvezde

 

Još jedan nekadašnji član crveno-belih mogao bi da se vrati na stadion "Rajko Mitić". U pitanju je Uroš Spajić, član generacije `93. i koji je nakon Crvene zvezde nastupao za Tuluz, Anderleht, Krasnodar, Fejenord i Kasimpašu.

Takođe, kao potencijalna pojačanja ekipe trenera Dejana Stankovića pominju se i Danijel Aleksić i Filip Đuričić, ali se njihova imena vezuju za crveno-bele iz godine u godinu.

Što se tiče ekipe Partizana, kao moguće pojačanje u ovom momentu figurira Marko Šćepović, On je trenutno član kiparse Omonije za koju je na 36 mečeva postigao 13 pogodaka i ne bi bilo čudo da upravo u njemu trener Aleksandar Stanojević vidi potencijalno veliko pojačanje pred Evro kupove.

Foto: Starsport

Marko Šćepović potencijalno pojačanje crno-belih

 

Među pojačanjima nalazi se i ime golmana Živka Živkovića koji se od 2016. godine nalazi u Grčkoj gde je pre solunskog PAOK-a čuvao mrežu Ksantija.

U opciji nerealnija pojačanja svakako spadaju Miralem Sulejmani i Adem Ljajić, dvojac koji se takođe neretko pominju kao potencijalna pojačanja crno-belih.

Svakako, predstojeće leto kada su transferi u pitanju biće prilično burno kada je Topčidersko brdo u pitanju.

 

BONUS VIDEO: