EKSKLUZIVNI VIDEO UNAKAŽENIH HRVATA: Ovako prolaze lažni grobari!


IZVOR: Republika - 31.12.2017 | 21:27


Hrvatska je neprijateljska zemlja Srbiji, bez obzira na sve pokušaje Srbije da spusti loptu na zemlju posle svih strahotnih dešavanja u proteklih više od četvrt veka. Iako je svet u vezi sa događajima u bivšoj Jugoslaviji presudio da su Hrvati bili agresori i da je Tuđman ratni zločinac, a Srbija i Slobodan Milošević nisu, naše komšije ostaju verne svojim ustaškim tradicijama i pokušavaju da nam zagorčaju život kad god mogu - kao što je bio slučaj i na našem poslednjem fudbalskom večitom derbiju, kada su hrvatski kriminalci pokušali da izazovu nerede.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs/starsport</a>

Strahotne scene sa 156. večitog derbija

Na sreću, navijači Partizana su brzo prepoznali ustaše, pa su iste odvaljene od života i dobile ono što krvoloci i zaslužuju. Srpski telegraf i Republika.rs vam ekskluzivno prikazuju video unakaženih Hrvata, koji su, iako krvavi, odvaljeni od batina i poremećeni iz svoje ose, ipak prošli bolje nego što su zaslužili.

Da podsetimo, kako je pisao Srpski telegraf, Partizanov jug pokušao je da preuzme Splićanin Ante Firić (26), koji je u Beograd sa još petoricom Hrvata došao dan ranije na poziv navijačkih grupa "Jang bojs" i "Vandal bojs". Hrvati su bili smešteni u hotelu "Zira" u centru grada, a u njihovim sobama pronađena je droga.

Oni su zajedno skovali pakleni plan da napadnu jezgro navijača Partizana i uspostave prevlast na tribini, na koju su upali u drogiranom stanju! Umesto toga, "grobari" su ih unakazili od batina i gole do kože izbacili na atletsku stazu. Odatle ih je sprovela Žandarmerija, a ukupno 16 osoba završilo je na VMA, dok su trojica odbila lekarsku pomoć.