ONI SU LICEMERI: Navijači Zenita odgovorili na transparent Delija i uputili moćnu poruku Srbima! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 23.03.2022 | 16:27


TRansparent Zvezdinih navijača koji je viđen na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" tokom revanš susreta osmine finala UEFA Lige Evrope, izazvao je reakciju širom planete.

Foto: youtube.com/printscreen
ONI SU LICEMERI: Navijači Zenita odgovorili na transparent Delija i uputili moćnu poruku Srbima! (VIDEO)

Pored medija iz regiona, o potezu "Delija" izvestili su i mnogobrojni evropski predstavnici sedme sile.

Očekivano, sve navedeno imalo je odjeka i u Rusiji...

Navijači ruskog Zenita pre samo nekoliko dana, tokom prvenstvenog susreta uputili su poruku čestitke pristalicama Crvene zvezde, a ovoda puta, ljubitelji fudbala iz Sankt Petersburga, otišli su i korak dalje.

Oni su na Youtube kanalu objavili spot pod naslovom "Srbi i Rusi, braća zauvek", a istovremeno su kako prenosi "Kurir", objavili i saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Uvek pokušavamo na jedan, ili drugi način da pomenemo događaje važne za Srbiju. Taj 24. mart 1999. godine, početak bombardovanja Beograda, koji se dogodio pre 23 godine, zaokružen je u našem kalendaru još u vansezoni. Ali, jednostavno se dešava da nam ova promocija sada znači još više. Pored podrške Srbima, to je odraz naše zahvalnosti za neporcenjivu podršku Rusiji i ruskom narodu u poslednje vreme. Rusi i Srbi, braća zauvek - kaže se u saopštenju navijača FK Zenit.

 

 

BONUS VIDEO: