DA UMREŠ NAJBOLNIJOM SMRĆU: Skandalozna poruka igrača Mančester sitija upućena ruskom predsedniku PUTINU! (FOTO)


IZVOR: Republika - 24.02.2022 | 12:42


Ratni sukobi u Ukrajini se rasplamsavaju, a po društvenim mrežama sve je više i sportista koji iznose svoje viđenje nastalih događanja.

Foto: Tanjug/AP
DA UMREŠ NAJBOLNIJOM SMRĆU: Skandalozna poruka igrača Mančester sitija upućena ruskom predsedniku PUTINU! (FOTO)

Usled svega navedenog, od jutros se u centru medijske pažnje našao fudbaler Mančester sitija, Oleksandr Zinčenko koji je na svom "Instagram" nalogu objavio stori poslavši poruku predsedniku Ruske Federacije, Vladimiru Putinu:

- Nadam se da ćeš umreti najbolnijom smrću, ološu - poručio je Zinčenko putem "Instagrama".

Foto: Tanjug/AP

 

 

Ubrzo nakon toga objava je obrisana, ali je već bilo prekasno jer su je preneli mnogi ukrajinski, a zatim i svetski mediji. Zinčenko je kasnije objasnio da nije on obrisao objavu, već da ju je Instagram jednostavno "ukinuo" nekoliko minuta kasnije.

Tokom prethodnog dana, ukrajinski fudbaler u redovima Mančester sitija napisao:

- Ceo civilizovani svet je zabrinut zbog situacije u mojoj zemlji. Ne mogu da ostanem po strani i ne pokušam da prenesem svoje mišljenje. Na fotografiji je moja zemlja. Zemlja u kojoj sam rođen i odrastao. Država čije boje branim u međunarodnoj sportskoj areni. Država koju pokušavamo da veličamo i razvijamo. Država čije granice moraju ostati neprikosnovene. Moja zemlja pripada Ukrajincima i niko nikada neće moći da je prisvoji. Nećemo odustati! Slava Ukrajini.

BONUS VIDEO: