NOVI MALER CRVENO-BELIH: Sjajni vezista baš NEMA SREĆE, nije poznato koliko će ODSUSTVOVATI sa terena!


IZVOR: Republika - 03.02.2022 | 21:09


Veljko Nikolić pred kraj priprema obnovio je povredu članka i predstoji mu nova pauza!

Foto: Starsport
NOVI MALER CRVENO-BELIH: Sjajni vezista baš NEMA SREĆE, nije poznato koliko će ODSUSTVOVATI sa terena!

Veljko Nikolić kada je na terenu možda je jedan od najboljih igrača domaćeg prvenstva, ali učestale povrede onemogućavaju ljubitelje srpskog fudbala da uživaju u talentu mladog veziste.

Taman što se vratio na teren pred kraj prvo dela prvenstav, Nikolić je pred kraj priprema u Anataliji obnovio povredu članka, i za sada nije poznato koliko dugo će biti odvojen od terena.

Foto: Starsport

Veljko Nikolić u "večitom derbiju"

Dejan Stanković nada se da pauza neće biti duga, i da će Zvezda imati pomoć Nikolića u evropskim okršajima.

- Mnogo mi je žao jer se Nikolić pred kraj prvog dela prvenstva tek vratio u stroj i stvarno je davao dobre znake. Opet je doživeo peh jer ga je lopta u vazduhu pogodila u taj članak i vratio mu se bol. Pokušavamo da rešimo taj problem kako bi se što pre vratio na teren. Sigurno je da će ići u inostranstvo, kako bi specijalisti ustanovili šta mu stvara probleme, i učinićemo sve da se što pre vrati - istakao je Dejan Stanković.

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Na kraju prošle sezone Crvena zvezda je za njega dobila više nego unosnu ponudu od strane moskovskog Spartaka, ali i američkog Los Anđelesa. Spekulisalo se o iznosu od 5.000.000 evra, ali crveno-beli su se odlučili da im je Nikolić potreban u evropskim utakmicama.

Tokom priprema u Antaliji interesovanje su iskazali i skauti praške Slavije i navodno su bili spremni da za taj transfer izdvoje 2.000.000 evra.

BONUS VIDEO: