DRMA SE MARAKANA! NIJE NI STIGAO, A VEĆ PROBLEM: Zvezda kupuje VIŠEMILIONSKO pojačanje, ali se Deki i Delije već HVATAJU ZA GLAVU!


IZVOR: Republika - 02.02.2022 | 22:00


Vezista Šerifa Edmund Ado mogao bi do kraja zimskog prelaznog roka da pojača Crvenu zvezdu, ali aktuelni prvak Srbije neće biti u prilici da ga licencira za nokaut fazu Lige Evrope.

Foto: Starsport
DRMA SE MARAKANA! NIJE NI STIGAO, A VEĆ PROBLEM: Zvezda kupuje VIŠEMILIONSKO pojačanje, ali se Deki i Delije već HVATAJU ZA GLAVU!

Naime, rok za registraciju novajlija ističe u ponoć, a među njima na spisku će se naći zimske akvizicije crveno-belih Ohi, Pićini i Motika.

Prema saznanjima "Mozzartsport-a", pregovori srpskog i moldavskog kluba oko Ada idu u dobrom smeru, velike su šanse da on do 11. februara stigne u Beograd, ali će treneru Dejanu Stankoviću biti na raspolaganju samo za takmičenje u Superligi Srbije i kup.

Šerif je, navodno, prihvatio da spusti cenu za Afrikanca sa dva na 1,8 miliona evra, a sporost administracije u Tiraspolju uticala je na to da Ado ne bude na listi igrača koji će nastupiti u 1/8 finala drugog po rangu evropskog takmičenja.

Podsetimo da Ado ima 21 godinu, pre Moldavije igrao je za slovačku Senicu, a prošle godine je zabeležio i debitantski nastup u reprezentaciji Gane. Da li će Zvezda dovesti ogromno zimsko pojačanje, videćemo do kraja zimske pijace u Srbiji...

BONUS VIDEO