KAKVE REČI ZA KRAJ! Emotivan odlazak ljubimca "Grobara"!


IZVOR: Republika - 23.01.2022 | 15:53


Stavljanjem zvaničnog potpisa na ugovor sa poljskim Zaglebjem iz Lubina, Aleksandar Šćekić više nije igrač Partizana.

Foto: FK Partizan
KAKVE REČI ZA KRAJ! Emotivan odlazak ljubimca "Grobara"!

U crno-beli tim je došao 2018. godine, tokom mandata Zorana Bate Mirkovića koji je Šćekićeve dobre partije primetio u reprezentaciji Crne Gore. 

Šćekićev odlazak iz Partizana, posle tri i po godine i pozdravljanje sa igračima i stručnim štabom, u petak 21. januara, je bio izuzetno emotivan.

- Proveo sam prelepe tri i po godine u klubu i sigurno će to biti najlepši deo moje fudbalske karijere, koji ću pamtititi celi život. Nije mi bilo nimalo lako da presečem i napustim Partizan, jer kad kažemo da se ovde osećamo kao kod kuće, to je doslovno tako. Stekao sam prijatelje za celi zivot, sa kojima sam se družio tokom dana i na terenu i van njega. Sve najlepše sam doživeo ovde, uz naravno i momente koji nisu uvek bili laki, jer dres Partizana je težak, ali i najlepši!

Ljudi iz Zaglebja su me baš želeli, toliko su bili uporni da sam na kraju prelomio da odem. Jednostavno, jednom morate da presečete i nastavite dalje - izjavio je Šćekić.

Praveći retrospektivu perioda provedenog u Partizanu kaže:

- Sigurno mi je najteže bilo na početku, kada sam tek stigao, ali zahvaljujući momcima i ljudima u klubu, brzo sam se adaptirao. Najlepše je bilo osvajanje Kupa, plasman u Ligu Evrope i Ligu konferencije. Izdvojio bih i večiti derbi kada samo dobili 2-0 i utakmicu protiv Malatije.Toliko je uspomena - emotivan je na oproštaju bio Šćekić.

Foto: FK Partizan

 

 

Crno-beli u nedelju, 23. januara, odlaze na drugi deo priprema u Tursku, a samo par hotela dalje, u Beleku, biće i Šćekić sa novim klubom!


- Da, biću na pripremama u Turskoj, a potom i brzo počinje prvenstvo, tako da ću sigurno prošetati i do vas dok ste tamo.
Verujem da možemo (Partizan-prim.aut.) da prođemo još dalje u Ligi konferencije, u duelu sa Spartom iz Praga, dok su moje najveće želje da Partizan osvoji duplu krunu i da meni bude sve kako treba u novom klubu! 
Za sve druge se navija, Partizan se voli
- završio je porukom za sve navijače Partizana Aleksandar Šćekić.

Prvi protivnik crno-belih u Antaliji biće makedonski Tikveš, povratnik u elitni rang takmičenja u Severnoj Makedoniji.

BONUS VIDEO: