Ivanić daleko od Zvezde!


IZVOR: Republika - 22.12.2017 | 17:04


Jedna od najvećih želja Crvene zvezde ostaće neostvarena! Sjajni vezista BATE Borisova Mirko Ivanić neće obući crveno-beli dres, iako se dugo spekulisalo da bi reprezentativac Crne Gore mogao u januaru da se preseli u Ljutice Bogdana.

Foto: Tanjug/AP

Ivanić ne želi da se vrati u srpski fudbal

Jedan od bliskih prijatelja Ivanića, koji nije želeo da bude imenovan, rekao je da će Mirko verovatno karijere nastaviti negde u inostranstvu i da nema nameru da se vraća u srpski fudbal.

- Male su šanse da se Zvezdi ostvari želja sa Ivanićem. On nema želju da se ovako rano vrati u srpski fudbal, a ima brojne ponude sa svih strana Evrope, pa iako bude odlazio iz BATE Borisova ove zime, najmanji su izgledi da mu novo odredište bude Beograd - rekao je izvor Informera blizak mladom fudbaleru.

U Zvezdi su svesni da su šanse da Ivanić pojača tim Vladana Milojevića minimalne i da je realnija opcija u ovom trenutku Filip Đuričić. Fudbaler Sampdorije uglavnom greje klupu velikana iz Đenove ove sezone, pa se čini da mu Italijani neće praviti problem ukoliko reši da promeni sredinu.