MUK U HUMSKOJ: Stanojević potvrdio da NAPUŠTA Partizan!


IZVOR: Republika - 01.01.2022 | 12:12


Aleksandru Stanojeviću, treneru Partizana, na leto ističe ugovor sa crno-belima, a kako je sam najavio izuzetno su male šanse da ga produži.

Foto: Starsport
MUK U HUMSKOJ: Stanojević potvrdio da NAPUŠTA Partizan!

Naime, Stanojević je podvukao da njegov ostanak ne zavisi od osvajanja titule, već od pritiska koji je enorman na kormilu "Parnog valjka".

U tome što je potrošnja nenormalna, gde sebe zapitaš da li si spreman i da li možeš da izneseš još sezona posle juna, kada mi ističe ugovor. Samo je to pitanje. Nije pitanje ni odnosa, ni želje, ambicije, samo da li možeš još posle svega. Teško se zadržavaš posle dve godine, pogotovo posle svih promena, modernizacije fudbala. To je za mene jedini razlog i, sad vam kažem najiskrenije, teško je da ću ostati u Partizanu posle završetka tekuće sezone. Čak i ukoliko se osvoji titula – teško - rekao je Stanojević za "Telegraf", uz poruku da je za njega Partizan "mnogo više od hartije".

Foto: Starsport

Rastanak na leto? Aleksandar Stanojević otvorio karte

Podsetimo, crno-beli "zimuju" sa pet poena viška u odnosu na Crvenu zvezdu na superligaškoj tabeli, dok se u 1/16 finala Lige konferencija sastaju sa praškom Spartom.

BONUS VIDEO