Otkrivamo kako je Zvezda ispustila Vlahovića


IZVOR: Republika - 28.12.2021 | 07:53


Malo poznat detalj je da je bivši napadač Partizana nosio dres mlađih kategorija Crvene zvezde, ali im nije zapao za oko.

Foto: Tanjug/AP
Otkrivamo kako je Zvezda ispustila Vlahovića

Golgeter Fiorentine i vlasnik nekoliko rekorda u ljubičastom dresu je u mlađim kategorijama kao član OFK Beograda otišao na jedan turnir u Bugarsku, gde je branio boje Crvene zvezde, što je praksa u tom uzrastu.

Nije se proslavio na pomenutom turniru, ali ga to nije obeshrabilo. Dečak koji je prve fudbalske korake napravio u Altini, kasnije u OFK Beogradu, nije se posle Zvezde dogovorio ni sa Čukaričkim, pa je krenuo put druge strane Topčiderskog brda.

- Odigrao sam jedan meč u karijeri za Zvezdu u kojem sam promašio penal. Ubrzo nakon toga me je Zvezda odbila i stigao je poziv iz Partizana. Šest meseci posle toga sam baš igrao protiv Crvene zvezde i postigao sam sva četiri gola na utakmici - rekao je prilikom jednog intervjua golgeter Fiorentine.

Prema nekim nezvaničnim informacijama, ljudi iz Crvene zvezde su posle poraza od crno-belih i maestralne partije Vlahovića, pitali kolege iz crno-belog tabora:

- Odakle vam ovaj mali - a onda je usledio odgovor:

- Pa, od vas.

Sve nakon toga je istorija... koju vrlo dobro znamo a kakvi su krajnji dometi jednog od najperspektivnijih napadača današnjice, saznaćemo u godinama koje dolaze.

Foto: Starsport

 

BONUS VIDEO: