JEDVA ČEKA DA ISTRČI PRED DELIJE: Vratio se u Zvezdu posle samo nekoliko meseci!


IZVOR: Republika - 25.12.2021 | 10:11


Perspektivni ofanzivac Andrija Radulović od zime će ponovo biti priključen prvom timu Crvene zvezde posle perioda koji je proveo na pozajmici u Grafičaru, a momak iz Kotora podvukao je da mu je velika želja da postigne gol protiv Partizana, kao i da zaigra pred punom "Marakanom" u Ligi Evrope.

Foto: Starsport
JEDVA ČEKA DA ISTRČI PRED DELIJE: Vratio se u Zvezdu posle samo nekoliko meseci!

Radulović, koji je lane bio na meti Milana, smatra da je prošao jako težak period, ali je zadovoljan učinkom u klubu sa Senjaka.

Prošao sam kroz pakao. Sve izdržao, ali nisam odustajao. Važno je da posle mononukleoze i duge pauze da je usledio povratak. Učinak u Grafičaru bio je dobar sa šest pogodaka i tri asiatencije. Mogao je da bude još neki gol - počeo je Radulović za "Maxbetsport", a zatim je istakao sjajan odnos sa trenerom Dejanom Stankovićem:

Foto: Starsport

Nova šansa za Radulovića - Andrija Radulović

Deki mi je dao šansu da ispunim snove. Odigrao sam nekoliko utakmica, postigao gol protiv Radnika, koji se ove sezone bio za nas koban. Ima da se igra, a uveren sam da ćemo na kraju ponovo da osvojimo titulu. Imamo najbolji tim u Srbiji.

Što se tiče ciljeva, Radulović je jasan.

Voleo bih da nastupim u Ligi Evrope pred punim stadionom, da dam gol Partizanu protiv kog sam već igrao i da otrčim na “sever” i proslavim sa navijačima - zaključio je Andrija Radulović.

BONUS VIDEO