BOMBA NA MARAKANI: Aleksandar Kolarov u Crvenoj Zvezdi?


IZVOR: Republika - 24.12.2021 | 17:13


Bivši reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov najverovatnije će ove zime okončati saradnju sa Interom i biće slobodan u izboru nove sredine.

Foto: Privatna arhiva
BOMBA NA MARAKANI: Aleksandar Kolarov u Crvenoj Zvezdi?

Informacija koja sama po sebi nagoveštava mogućnost da 36-godišnji levi bek konačno obuče dres Crvene zvezde o čemu se dosta govorilo i u proteklih par godina, a pogotovo letos.

- On je pre svega moj prijatelj i vezan je za mene kroz karijeru. Volim ga kao čoveka i cenim kao igrača. Moja želja je bila da on dođe u klub, i tu smo se složili i Mrkela, i Stanković i ja, ali je imao povredu diskus hernije i nije mogao odmah da se odazove pripremama, a nama on treba za kvalifikacije za Ligu šampiona, a ne prvenstvo.


Uz sve to, imao je opciju produžetka ugovora sa Interom. Nije ispunio taj broj utakmica, ali promenom trenera, došlo je do novih razgovora i ostao je tamo. Vrata Crvene zvezde su mu otvorena, on je ponikao ovde i voleo bih da završi karijeru kod nas - rekao je početkom jula Zvezdan Terzić.

Ukoliko se najave iz Italije obistine i Kolarov u januaru definitivno napusti Inter, biće to idealna prilika da Zvezda ponovo reaguje i angažuje proslavljenog asa koji bi tokom proleća imao priliku da se kroz domaće prvenstvo vrati u pravu formu i potom narednog leta da svoj doprinos u novim Zvezdinim evropskim izazovima.

Uostalom, Milan Rodić već dugo nema pravu alternativu na poziciji levog beka, vreme je da se i to pitanje na ''Marakani'' reši.

Foto: Tanjug/AP

 

BONUS VIDEO: