DAN NAKON VELIKOG PODVIGA: Trener Radnika govorio o tome kako su Zvezdi skinuli SKALP!


IZVOR: Republika - 14.12.2021 | 11:39


Dan nakon sjajnog izdanja svog tima protiv Crvene zvezde, trener Surduličana Dušan Đorđević dao je intervju za naš portal.

Foto: Starsport
DAN NAKON VELIKOG PODVIGA: Trener Radnika govorio o tome kako su Zvezdi skinuli SKALP!

Ponovo se dogodio taj Radnik!

Kako drugačije opisati situaciju kada aktuelnom šampionu u manje od dva meseca uspete da "otkinete" čak četiri boda.

Da li se za Zvezdu posebno pripremao, u čemu je tajna uspeha i kako je motivisao igrače, za Republiku govorio je trener Đorđević:

- Za svaku utakmicu se spremamo isto, bez obzira na ime protivnika. Naravno da je Zvezda sama po sebi veliki motiv, tako da je tu moja uloga u dizanju ekipe minimalna. Igrači su vrlo dobro znali kome idu na noge.

- Crvena zvezda je u oba meča protiv nas ušla nakon velike potrošnje u Evropi, kako fizički, tako i psihički, čime uspeh mojih momaka ne želim da umanjujem ali jednostavno treba biti realan i u pobedi i u porazu - naglašava skromni trener.

Foto: Starsport

 

Radnik ovim bodom polako hvata korak za sredinom tabele i udaljava od opasne zone, te smo stratega Radnika pitali da li nakon četiri boda protiv crveno-belih povećavaju ambicije u nastavku prvenstva kao i to kakvi su ciljevi:

- Mi nismo u situaciji da nikom pretimo, nakon ovih rezultata imamo obavezu više, i jedino što obećavam je da ćemo protiv svakog narednog protivnika dati maksimum u cilju da izborimo dobar rezultat.

O atmosferi, generalnoj situaciji u klubu kada je dolazio i očekivanjima na startu ali i u budućnosti, trener Đorđević je rekao sledeće:

- Kada sam letos preuzeo klub, opstanak je bio primarni cilj, imali smo gomilu povređenih igrača i osnovni problem je bio kako napraviti kontinuitet dobrih partija, igrati dobro iz kola u kolo. To ostaje naš glavni zadatak do kraja, osvojiti što veći broj bodova i što pre prebrinuti pitanje opstanka.

Foto: Starsport