GROM IZ VEDRA NEBA! Mladen Krstajić ima NOVI POSAO, preuzeo VELIKANA!


IZVOR: Republika - 09.12.2021 | 08:46


Ovoga jutra stiže nam pravo iznenađenje i to iz Izraela, tačnije iz Tel Avivi čiji je fudbalski klub Makabi imenovao novog trenera. U pitanju je nekdašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije i trener TSC-a, Mladen Krstajić.

Foto: Vladimir Lukic
GROM IZ VEDRA NEBA! Mladen Krstajić ima NOVI POSAO, preuzeo VELIKANA!

Ova informacija je već zvanična, pošto je "ponos Izraela" potvrdio izraelskim medijima da će Krstajić ekspresno preuzeti ekipu i pokušati da je vrati u vrh tabele, pošto ove sezone žuto-plavima ništa ne polazi "za nogom".

Naime, i predsednik kluba iz Tel Aviva, Mič Goldahar, poželeo je dobrodošlicu srpskom treneru.

- Mladen ima sve kvalitete koje cenimo mi u Makabiju: radnu etiku, profesionalizam i želju za pobeđivanjem. Te osobine su lansirale Krstajića u vrh evropskog fudbala i klub će sa njim ostvariti svoje ciljeve. Želimo dobrodošlicu Mladenu i njegovim saradnicima. Svi zajedno ćemo im biti najveća podrška - izjavio je Goldahar za klupski sajt.

Krstajić je tako na klubi zamenio iskusnog Holanđanina Patrika van Leuvena koji je ovaj izraelski tim vodio od 2020. godine i u njemu se nije proslavio. 

Makabiju ne ide baš najbolje u ovoj sezoni, pošto je trenuto na četvrtom mestu sa čak deset bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Haopel, dok je branilac titule ekipa Makabija iz Haife. 

BONUS VIDEO