ZEČEVIĆ BEZ ZADRŠKE: Piksi je stigao do velikog uspeha jer se oslobodio uticaja MAFIJAŠA!


IZVOR: Republika - 30.11.2021 | 13:14


Nekadašnji čelnik FK Partizan Žarko Zečević prokomentarisao je veliki uspeh fudbalske reprezentacije Srbije i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Foto: Starsport
ZEČEVIĆ BEZ ZADRŠKE: Piksi je stigao do velikog uspeha jer se oslobodio uticaja MAFIJAŠA!

- Zahvaljujući njegovoj ličnosti, njegovom autoritetu, on će sve to da preskoči. Znači kao što je obezbedio mir ovoj reprezentaciji, tako će obezbediti mir reprezentaciji koja će ići na Svetskog prvenstvo. Ali ne samo on, nego kompletno rukovodstvo FSS. Ako ti obezbediš mir, ako obezbediš da ti mešetari oko igrača i oko reprezentacije ne mogu da imaju uticaja i obezbediš sve uslove da se ta reprezentacija na miru pripremi, mi smo završili posao. Ja mislim da ova reprezentacija ima uslove za vrhunska dostignuća- rekao je Zečević za "Ekspres".

Zečević je odao veliko priznanje Piksiju za ono što drugima nije pošlo za rukom, a to je da se oslobodi spoljašnjih uticaja.

Foto: Starsport

Žarko Zečević

- Neki nisu imali snage da se oslobode mešetara koji su se vukli oko reprezentacije. A Piksi je imao snagu da odstrani od sebe. I zahvaljujući tome Piksi je napravio rezultat, jer su igrači slušali samo njega. A u onom drugom slučaju su slušali one druge. Tako da rukovodstvo mora da obezbedi taj mir, da bi mogao da se postigne rezultat- zaključio je nekadašnji čelnik Partizana.

On smatra da se stvorila prevelika euforija...

- To stvara lošu atmosferu, mi sad moramo biti prvaci sveta. Ukoliko to ne ostvarimo baciće nas u blato, baš kao što su nas digli u nebesa... Moramo da se držimo ravnoteže, ovo je izvanredan rezultat, to je podsticaj za razvoj fudbala u Srbiji- smatra Zečević.

BONUS VIDEO: