ZVEZDA OSTAJE BEZ SVOG HEROJA: Na Marakanu stiže ponuda koja se teško odbija!


IZVOR: Republika - 27.11.2021 | 12:23


Aktuelni fudbalski prvak Srbije, beogradska Crvena zvezda, zimski prelazni rok dočekuje uz pregršt kadrovskih problema. Ipak, obavljen je veliki posao pobedom nad Ludogorecom (1:0) čime su crveno-beli jednom nogom zakoračili u osminu finala Lige Evrope. Međutim, Zvezda bi mogla da "proleće u Evropi" dočeka bez jednog od najboljih u timu. 0

Foto: Starsport
ZVEZDA OSTAJE BEZ SVOG HEROJA: Na Marakanu stiže ponuda koja se teško odbija!

Kako stvari stoje, jedan od onih koji možda i ne dočekaju dvomeč u nokaut fazi jeste Mirko Ivanić (28) koji je i najzaslažnuji za približavanje Zvezde osmini finala.

Ivanić je bez sumnje postao jedan od lidera Zvezde, pored Aleksandra Kataija o čemu svedoči i veliko interesovanje stranih klubova.

Kako piše "Kurir" skauti Bašahšehira i Legije pratili su meč protiv Ludogoreca i žele da povuku konkretne poteze oko dovođenja reprezentativca Crne Gore.

Foto: Starsport

 

Podsetimo se, momak iz Bačkog Jarka je ove godine produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2025. pa je jasno da bi kupac morao ozbiljno da uloži ukoliko želi Ivanića u svojim redovima.

Spekuliše se da bi na "Marakani" bili zadovoljni samo sa cifrom koja prelazi 5.000.000 evra jer su već odbijali ponude moskovskog Dinama od 4.500.000, kao i 3.500.000 sa adrese Rendžersa.

Treba naglasti i da je Ivanić ove sezone odigrao 28 utakmica na kojima je upisao 11 golova i jednu asistenciju.

BONUS VIDEO