NAJNEPRIJATNIJA VEST PRED LUDOGREC: Dva Zvezdina aduta pod VELIKIM ZNAKOM PITANJA!


IZVOR: Republika - 25.11.2021 | 11:38


Kako je još ranije ustanovljeno, ekipa Crvene zvezde će večerašnji meč petog kola Lige Evrope odigrati bez nekoliko ključnih igrača, dok je protivnik, Ludogorec, potpuno desetkovan. Međutim, postoje i naznake da će trener crveno-belih Dejan Stanković i dodatno morati da skraćuje spisak za večerašnji duel.

Foto: Starsport
NAJNEPRIJATNIJA VEST PRED LUDOGREC: Dva Zvezdina aduta pod VELIKIM ZNAKOM PITANJA!

Naime, osim Marka Gobeljića i Miloša Degeneka koji su pod suspenzijom zbog crvenih kartona, francuski napadač Loi Dioni je takođe van stroja a Stanković će morati dobro da razmisli i o statusu Mirka Ivanića i napadača Milana Pavkova

Foto: Starsport

 

Njih dvojica imaju žute kartone i samo mala neopreznost mogla bi da liši Dejana Stankovića njihovih usluga protiv Brage u poslednjem kolu u kojem bi crveno-beli mogli da odigraju odlučujući meč, pod uslovom da savladaju bugarskog predstavnika. 

Foto: Starsport

 

Treba naglasiti i da crveno-beli moraju da idu na pobedu u ovom meču ukoliko žele da obezbezde proleće u Evropi, takođe moraju obratiti pažnju i na meč Midtjilanda i Brage koji bi mogao dodatno da zakomplikuje stvari u grupi. 

BONUS GALERIJA