(FOTO) Navijači teraju Donarumu iz Milana, MLADI GOLMAN SE RASPLAKAO U SVLAČIONICI!


IZVOR: - 13.12.2017 | 21:17


Nakon informacije da je golman Milana Điđi Donaruma pisao upravi kluba da je potpisao ugovor sa klubom usled prevelikog psihološkog pritiska i da će zadovoljenje pravde potražiti na sudu, svoj, preki sud dali su i navijači kluba na utakmici italijanskog kupa sa Veronom.

Foto: twitter.com/AC Milan Forza News

Bonući teši uplakanog Donarumu

Tifozi "roso-nera" su preko cele tribine razvukli transparent na kome su jasno poručili Donarumi šta misle o njegovom ponašanju.

"Psihološko nasilje, šest miliona po sezoni i ugovor za brata parazita? Sada je dosta, odlazi", pisalo je na transparentu.

Ovo se odnosi na platu mladog golmana, ali i činjenicu da je Milan doveo i njegovog brata koji nema kvalitet da brani.

U ugovoru golmana Milana stoje i klauzule da će mu biti isplaćeni debeli bonusi u slučaju plasmana u Ligu šampiona, već duže vreme su trn u oku svim navijačima ovog kluba, a poslednja dešavanja su definitivno prelila prepunu čašu.

Ovo je teško pogodilo mladog golmana rasplakao se u svlačionici, a snimak Bonućija koji ga teši je obišao svet.

Donaruma će nakon ovoga sigurno promeniti sredinu u januaru, a klubovi koji se pominju kao nova destinacija su PSŽ, ili čak Atletiko, mada bi on pre u Pariz. Juventusu se ponovo zahvalio, mada ni oni nisu zainteresovani da ulažu veliki novac u njega.