VIDI GA, DEBELI, ŽIVI GA: Zvezda Premijer lige na terenu sa STOMAČINOM ali i magijom u nogama (VIDEO)


IZVOR: Republika - 15.10.2021 | 12:34


Nekadašnja zvezda Premijer lige, nedavno penzionisani francuski fudbaler Samir Nasri (34) ostaće upamćen kao as koji nije do kraja ostvario svoj talenat. A sinoćne slike su nam još jednom pokazale i zašto.

Foto: YoutubePrintscreen

Nasri je blistao u dresu "Građana"

Iako je do prošle godine bio član Anderlehta i iako je pre samo dve nedelje u jednom intervjuu objavio da odlazi u penziju, on se u sredu pojavio na jednoj revijalnoj utakmici na Velodromu sa uočljivim viškom kilograma.

Podsetimo se, Nasri je u dresu Olimpik Marseja pre 15 godina bio najbolji mladi igrač Francuske, u Arsenalu bio biran i za igrača meseca u Premijer ligi i iako je sa Mančester sitijem tu ligu potom i osvajao, uvek je ostajao utisak da je mogao još mnogo više.

 

 

Godine 2017. kada je imao 30 godina bio je kažnjen na čak 18 meseci zbog kršenja anti-doping pravila.

Doduše, tada je već bio igrač Antalije, u kojem je odigrao čak 41 utakmicu za "A" reprezentaciju Francuske, iz koje se povukao sa samo 27 godina, kada ga je Didije Dešan preskočio u izboru ekipe za Svetsko prvenstvo 2014.

Njegovu karijeru pratili su i lepi potezi, golovi, ali i skandali, a večerašnje slike pokazuju da je odavno odustao od pokušaja da igra, iako je i dalje u igračkim godinama.