VLAHOVIĆ PONOVO UDARNA VEST: Dok daje golove za Srbiju, Italiju UZBURKALE reči trenera Fiorentine! (FOTO)


IZVOR: Republika - 10.10.2021 | 10:24


Srpski fudbaler Dušan Vlahović je danima glavna tema u Italiji, a sada je odjeknula izjava trenera Fiorentine Vinćenca Italijana.

Foto: Starsport

Dušan Vlahović glavna tema u Italiji

Vlahović je odlučio da ne prihvati produženje saradnje sa Fiorentinom, iako mu je "viola" nudila najveći ugovor u istoriji kluba.

Shodno tome, Italija se uzburkala, ali je trener Vinćenco Italijano stao na stranu srpskog reprezentativca.

List "Korijere delo Sport" je na vrhu naslovne strane objavio izjavu Italijana u vezi Vlahovića, a naslov teksta je "Ostavite ga na miru".

- On ima još dve godine ugovora. Ozbiljan je profesionalac. Daće sve za Fiorentinu, on se uvek trudio maksimalno i tako će biti i dalje. Nadam se da stvari koje dolaze spolja neće uticati na tim. I ovde završavam priču o tome- rekao Italijano.

Strateg "viole" je dodao da nema smisla pričati već sada o tome koga dovesti umesto srpskog napadača.

- Pričati sada o tome ko će ga zamaniti, sa prelaznim rokom koji je za tri meseca, to ima malo smisla. Imamo u timu Kokorina, moramo ga maksimalno iskoristiti, on i Vlahović su naše opcije sada. Na nekim drugim mečevima možemo da nađemo i druga rešenja- zaključio je Italijano.

Da podsetimo, danima se spekuliše da Vlahović čeka ponudu Juventusa, a do raspleta situacije je nastavio da trese mreže, i to u reprezentativnom dresu kada je postigao pobednosni gol protiv Luksemburga.