UEFA POGURALA PARTIZAN: U Humsku stigla radosna vest pred nastavak LK!


IZVOR: Republika - 21.09.2021 | 16:31


Kako stižu poslednje informacije iz evropske kuće fudbala, odbačene su optužbe za navodni rasizam koji je “pretrpeo” igrač Santa Klare, Alano, na revanš utakmici plej-ofa za plasman u Ligu konferencija protiv beogradskog Partizana.

Foto: Starsport

Partizan će igrati pred svojim navijačima

Podsetimo se,Alano se tokom drugog poluvremena požalio četvrtom arbitru iz Engleske, Endiju Medliju kako ga je neko sa tribina stadiona u Humskoj vređao, a vrlo brzo su sve zabeležili delegat i prvi sudija te utakmice, Kreg Pouson iz Engleske.

Iako se UEFA na svom zvaničnom sajtu te srede još uvek nije objavila odluku, izvesno je da je u Humsku stigao jasan signal da je istraga završena i da su optužbe odbačene, pa su u skladu sa tim u Humskoj odmah i reagovali puštanjem u prodaju špaketa julaznica za sve tri utakmice Lige konferencija.

Da je došlo do drugačije presude, paketi za tri naredna meča ne bi se našli u prodaji, jer UEFA ima nultu toleranciju kada je rasizam u pitanju i sigurno je da bi stadion u Humskoj bio zaključan najmanje za jedan meč grupne faze.