FLEŠBEK ZA SRBINA: Šok za Slavišu Jokanovića na Ostrvu!


IZVOR: Republika - 14.09.2021 | 22:30


Fudbaleri Šefild junajteda remizirali su na svom terenu sa Prestonom (2:2), dok je Reding savladao Piterboro rezultatom 3:1 u 7. kolu Čempionšipa.

Foto: Tanjug/AP

Slaviša Jokanović ponovo "šokiran" u sudijskom dodatku

Srpski stručnjak Slaviša Jokanović ponovo je ostao bez celog plena u sudijskoj nadoknadi, a strelac za Preston u 95. minutu meča bio je Ris!

Šefild je u dva navrata vodio, golovima Gibs-Rajta u 7. i Bergea u 84. minutu, dok je prvi pogodak za Preston delo Džonsona u 19. minutu meča.

Sa druge strane, Reding, našeg Veljka Paunovića, nije imao previše problema sa Piterborom, a tri boda vredna izlaska iz zone ispadanja doneli su mu Svift i dvostruki strelac Dele-Baširu. Tompson je dao jedini gol za gostujući sastav u 74. minutu, ali nedovoljno da se izbegne poraz.

Foto: Starsport

Važna "trojka" Paunovićevih izabranika

Reding se sada nalazi na 15. mestu tabele engleske druge lige sa sedam bodova, dok je Šefild na poziciji ispod, sa bodom manje.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-2-37154"));
Standings provided by SofaScore LiveScore