MA, LAŽEŠ STO POSTO: Vlahović nije mogao da veruje kada su mu rekli za Ronaldov gol u 96. minutu (VIDEO)


IZVOR: Republika - 02.09.2021 | 08:26


Reprezentacija Srbije u fudbalu uspela da na veoma uspešan način odradi svoj posao na prijateljskom meču protiv Katara, upisavši pobedu od 4:0.

Foto: Starsport

Vlahović verovao u pogrešan rezultat

Dok su Orlovi slavili ubedljiv trijumf, preostala četiri tima grupe A grupe u kvalifikacija za Svetsko prvenstvo odigrali su svoje mečeve.

Luksemburg je savladao Azerbejdžan sa 2:1, a istim rezultatom posle velikog preokreta i Portugal je savladao Republiku Irsku.

Ta vest je razočarala golgetera Fiorentine i strelca trećeg pogotka za "Orlove" - Dušana Vlahovića, kada je saznao za rasplet za koji je glavni krivac bio sjajni Kristijano Ronaldo.

Na pitanje da li je čuo koji je rezultat u Portugalu, Vlahović je odmah prokomentarisao.

- 1:1! Pred kraj su dali gol u 89. minutu, čuli smo. Nema veze, sada je sve na nama, je l' tako - rekao je Vlahović, ali je potom usledila novija informacija.

- Za koga 2:1? Lažeš... Laže 100% - srpski napadač nije mogao da veruje vestima koje je upravo čuo, ali je onda ipak prihvatio realnost.

- Dobro, zavisimo od nas i mi ako pobedimo sve utakmice do kraja, otići ćemo na Svetsko prvenstvo. Bolje da ne gledamo ostale ekipe, već da se koncentrišemo samo na nas i da damo 100% naših mogućnosti - rekao je zatim Vlahović.

Vlahović je prethodno istakao da veruje da Srbija može da se domogne Mundijala.

- Sačuvali smo mrežu, što je važno zbog samopouzdanja. Samo nek ovako nastavimo, nema veze ko će dati gol. Meni je samo da dobijemo svaku utakmicu do kraja i da odemo na Svetsko prvenstvo, a onda ćemo sve polagano - zaključio je Dušan Vlahović.