LEGENDE VERUJU U PROLAZ PARTIZANA: Portugalci PADAJU u Beogradu!


IZVOR: Marija Stefanović - 21.08.2021 | 04:30


Fudbaleri Partizana pružili su za uslove ove sezone, koju su otvorili sjajno, bledu partiju na Azorskim ostrvima, gde su sa 2:1 poraženi od Santa Klare u prvom meču plej-ofa Lige konferencija. Revanš u Beogradu na programu je u četvrtak (21.00, RTS 1) u Humskoj, a jedan od ljubimaca grobara Miljko Đurovski u razgovoru za Srpski telegraf poručuje da će izabranici Aleksandra Stanojevića zablistati na tom meču i pokazati da su kvalitetniji rival od Portugalaca.

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana

Đurovski, koji je u karijeri nosio i dres Crvene zvezde, tvrdi da su crno-beli u prvom meču potcenili rivala koji dolazi iz jedne od najjačih evropskih liga.

- Nisam gledao utakmicu, ali sam video da je Partizan izgubio sa 2:1. I moram da priznam da me taj rezultat nije nimalo iznenadio jer Portugalci imaju veoma dobru ligu. Tamo ima dosta Brazilaca i Španaca, borbeni su i veoma brzi. A mislim da su ih crno-beli malo potcenili i da ih je to na kraju koštalo poraza - kazao je Đurovski i dodao:

Foto: youtube.com/Nebojsa Petrovic

Milko Đurovski

- Međutim, to ne mora ništa da znači. Dobro je što se naredni meč igra u Beogradu pred navijačima Partizana i verujem da će srpski klub slaviti u tom meču bez ikakvih problema. Ako su uspeli da se vrate posle Sočija i slave nakon penala, verujem i da će ponoviti isto.

Kiks protiv Santa Klare je prvi poraz crno-belih ove sezone u svim takmičenjima, uz to imaju sedam pobeda i jedan remi. Nekadašnji trener crno-belih Vladimir Vermezović (58) poručio je da srpski tim igra odličan fudbal ove sezone.

- Zadovoljan sam igrom Partizana od početka sezone. Imaju čak sedam pobeda, a dosad su izgubili samo od Santa Klare i to nije neki strašan poraz. Jedino što mi se ne sviđa jeste to što se Partizanovi porazi ističu kao neka tragedija. Prosto su imali lošiji dan, možda su se zbog puta i svega malo opustili, ali to je sve. Ne bih davao neku posebnu pažnju tom meču - objasnio je Vermezović.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Vladimir Vermezović

On je ubeđen da će totalno drugačija situacija biti u Beogradu.

- Pred punim stadionom u Humskoj Portugalci neće imati nikakve šanse. Tako da verujem da crno-beli mogu da zabeleže pobedu i obezbede prolaz dalje u ovom takmičenju. Pa čak ida naprave dobar rezultat u istom - zaključio je Vermezović.