A TAMAN JE STAO NA NOGE: Ronaldinjo ima velikih problema sa ALKOHOLOM!


IZVOR: Republika - 18.08.2021 | 10:46


Jedan od najboljih fudbalera sveta, legenda Brazila, Ronaldinjo nikako da pobegne od problema od kada je prošle godine spao je najniže grane kada je završio u paragvajskom zatvoru zbog korišćenja lažnog pasoša.

Foto: Tanjug/AP

Ronaldinjo ne može da preboli smrt majke

Tada su brazilske vlasti prijavile da nekada najbolji fudbaler sveta ima samo šest evra na svom računu, a danas mediji pišu da je nekadašnji fudbaler Barselone stao na noge i da je ponovo - milioner.

Podsetimo se, slavni Brazilac je neko vreme proveo u zatvoru, a potom je zajedno sa bratom Robertom platio kauciju u visini od 1.600.000 dolara.

Od tada se Ronaldinjo branio iz kućnog pritvora, dok su njegovi advokati tvrdili da je razlog odlaska u Paragvaj bila promocija knjige "Genije života", kao i da bi učestvovao na jednom humanitarnom događaju.

Kada je konačno i izašao iz zatvora, u martu ove godine preminula mu je majka od posledica korona virusa.

Od tada su se u medijima pojavljivale informacije o Ronaldinjovom odavanju alkoholu.

- Svakog dana Ronaldinjo organizuje žurke. Počinje dan s vodkom, viskijem i džinom rano ujutru i ne prestaje da pije sve do sledećeg jutra. Pio je on i ranije, nije sporno, ali je problem što se posle smrti majke stvar izgleda otrgla kontroli - otkrio je anonimni izvor za brazilske medije.

Uprkos ovim probkemima, njegovo trenutno bogatstvo mediji u Brazilu procenjuju na oko 3.000.000 dolara.