NI TREĆI PUT BOG NE POMAŽE: Zoran Milinković nakon DVE UTAKMICA napustio Borac!


IZVOR: Republika - 18.08.2021 | 10:29


Poslednjih meseci nikako ne ide srpskom fudbalskom stručnaku Zoranu Milinkoviću. Nakon rastanka sa Kolubarom sa kojom je ostvario istorijski uspeh plasiravši je u Superligu Srbije, Milinković je preuzeo ekipu Borca iz Banjaluke.

Foto: Starsport

Milinković se na klupi Borca zadržao samo dve utakmice 

Ipak, ni tu nije ostao dugo. Kako je danas i potvrđeno na zvaničnoj stranici aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine, Milinković nije više trener pomenutog kluba. 

- Nakon sastanka, uz zajedničku želju da se FK Borac vrati na pobednički put i ostvari svoje ambicije do kraja sezone, dogovoren je sporazumni raskid saradnje sa Zoranom Milinkovićem, kojem želimo sve najbolje u nastavku svoju trenersku karijere - saopštili su iz Borca.

Popularni Kiza nije  ni raspakovao kofere, a već je morao da ih ponovo pakuje, jer se na klupi Banjalučana zadržao svega dve utakmice. U obe je upisao poraz (Posušje 1:0) i Zrinjski (1:5).

Iskusni stručnjak je na klupu seo 30.jula, a svoj novi – stari mandat na kormilu Borca otvorio rečima: 

- Ambicije su velike, vi dobro poznajete moju karijeru. Ja sam trener sa visokim ambicijama, takmičar, i jednostavno, poklopile su se ambicije da osvojimo titulu. Ovo je moj treći dolazak u Banjaluku i neka bude po onoj narodnoj - treći put i Bog pomaže - rekao je tada Milinković