NOVA HUMANITARNA AKCIJA U HUMSKOJ: Treniraj sa Lazarom i Dačom i pomozi Bošku!


IZVOR: Republika - 12.08.2021 | 07:53


Fudbaleri Partizana Lazar Marković i Danilo Pantić pozivaju sve zainteresovane da, ukoliko žele, provedu jedan sat sa njima u SC Partizan Teleoptik u humanitarnoj akciji za pomoć malom Bošku Gugletu (2021), i tako iskoriste nesvakidašnju mogućnost da zajedno sa njima treniraju, šutiraju penale, igraju ševu i obiđu smeštaj u kojem borave tokom karantina.

Foto: Starsport

Lazar Marković

Za sve zainteresovane, uslov je da na na stranici www.limundo.com u polju pretraga ukucaju FK Partizan humanitarno i započnu licitaciju za pomoć malom Bošku sa početnom cenom od 500 eura.

Licitacija počinje od četvrtka 12.avgusta i traje do utoraka 17.avgusta u podne!

https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/FK-Partizan/Treniraj-sa-Lazarom-i-Dacom-i-pomozi-Bosku-/104240917

Kako dalje navode iz Humke, ovu nesvakidašnju priliku treba iskoristi ne samo da se upoznaju Lazar Marković i Danilo Pantić, sa kojima bi se lično treniralo, već da se svi udružimo i pomognemo mališanu kojem sat do krajnjeg datuma za uplatu novca, ističe, a to je 20 avgust.

Šestomesečni Novosađanin Boško Gugleta, kojem je u maju dijagnostifikovana sprinalna mišićna atrofija, planiran je za terapiju Zolgensme, najskupljeg leka na svetu, polovinom septembra u bolnici u Budimpešti.

Potrebno je da u bolnici bude dve do tri nedelje ranije, što znači da je vremena da se skupi novac za spasonosni lek manje nego što su roditelji mislili – rok da se sakupi još 850.000 evra je 20. avgust.

Zajedno za Boška!