BOMBA PRED ŠERIF: Potpisao napadač Huan Iturbe!


IZVOR: Republika - 08.08.2021 | 11:58


Paragvajski napadač Huan Iturbe, koji je dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, potpisao je za grčki Aris.

Foto: Republika

Ništa od dolaska na "Marakanu"

Beogradska Crvena zvezda nalazi se u nezavidnoj poziciji na samom startu sezone. Aktuelni šampion Srbije u fubdalu uz dosta muke izvojevao je pobedu u poslednjem kolu Superlige Srbije protiv Napretka iz Kruševca dok ih očekuje revanš meč  protiv moldavskog Šerifa dok je prvi meč završen 1:1.

Ono što naročito brine trenera crveno-belih je povreda tek dovedenog napadača Loija Dionija pred pomenuti revanš.

Kubure dakle crveno-beli sa pozicijom napadača a vest koja će ih dodatno iznenaditi dolazi iz Grčke.   

Naime, velika želja tima iz Ljutice Bogdana, paragvajski napadač Huan Iturbe, kogi su italijanski meidji zimus selili u Crvenu zvezdu, pojačao je ovog leta Aris iz Soluna.

Foto: Tanjug/AP

Huan Iturbe

Iturbe je kao slobodan igrač stigao u Aris i potpisao je ugovor na dve godine, a prethodno je tri sezone bio član meksičkog Pumasa - uz godinu dana igranja za Pačuku na pozajmici.

Podsetimo se, Paragvajac se sredinom januara povezivao sa Zvezdom, čak se pominjalo da bi ovog leta mogao da dođe na Marakanu kao slobodan igrač, mada se "odaljio" od crveno-belih onog trenutka kada je na Marakanu stigao Filipo Falko.

Iturbe je rođen u Buenos Ajresu i zvali su ga "novi Mesi", a tokom karijere je grao za Porto pre nego što je 2014. prešao u Veronu za 12 miliona evra.

Ipak. Roma ga je od Verone kupila za 25 posle samo 14 dana. Igrao je još za Bornmut, Torino i Tihuanu.