Partizan radi PROTIV Zvezde, ali i SRPSKOG FUDBALA?


IZVOR: Republika - 26.07.2021 | 13:15


Crno-beli se odlučili na potez koji se neće svideti neutralnim ljubiteljima fudbala u Srbiji, kao ni pristalicama Crvene zvezde.

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Crvena zvezda i Kairat u sredu od 20 časova i 30 minuta igraju revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona na stadionu "Rajko Mitić" (prva utakmica 2:1 za Kairat), a prvak Kazahstana je već u ponedeljak stigao u Beograd.

Prema propisima UEFA, fudbaleri Kairata će na "Marakani" moći da odrade samo jedan trening, 24 sata pre meča, pa su Kazahstanci morali da nađu drugo rešenje za trening koji žele da odrade u ponedeljak.

Po beogradskim medijima kruže informacije da su iz Kairata zamolili za pomoć Partizan, a da su im crno-beli rado izašli u susret i dozvolili im da se u njihovoj kući spremaju za megdan sa Zvezdom.

Foto: Starsport

Detalj sa meča iz Almatija

Vatreni navijači Partizana će sigurno pozdraviti taj potez kluba, ali bi ni realniji mogli da se zapitaju da li "parni valjak" tako odmaže i srpskom fudbalu, a ne samo najvećem rivalu.

Podsetimo, Srbija je ove sezone u poteri za dva mesta u Ligi šampiona, a to nikako neće moći da obezbedi bez dobrih rezultata. Zato bi bilo poželjno da naši klubovi, bar na međunarodnoj sceni, ne "podmeću nogu" jedni drugima.