TRESE SE OSTRVO: Transfer UMARA SADIKA glavna tema u Engleskoj!


IZVOR: Republika - 26.06.2021 | 17:31


Visoki Nigerijac je zainteresovao pola Evrope, uključujući i giganta Mančester Siti.

Foto: Starsport

Umar Sadik protiv Mančester Junajteda u Ligi Evrope

Doskorašnji centarfor Partizana je odigrao fenomalnu sezonu u Almeriji, koja namerava da ga pametno proda, ne žureći pred bogatim ponudama.

Informacija da se za Sadika interesuje ni manje-ni više nego prvak Premijer lige Mančester Siti je naveo britanski tabloid "San" da objavi tekst o golgeteru Almerije.

"San" je napisao sve poznate činjenice, koje je plasirao špansi "As". Naveli su i da je Nigerijac počeo sezonu u Partizanu sa šest golova u deset utakmica pred tranfser u Segundu.

 

 

Kako stoji u tekstu plan je da Građani otkupe Sadika od Almerije, a onda ga proslede na pozajmicu u francusku Troa, koji se vrati u najjači rang francuskog fudbala i preko su mu potrebna pojačanja.

AS tvrdi da će Almeriji ubrzo stići ponuda sa Etihada crveno-beli, navodno, neće da prodaju Nigerijca za manje od 30.000.000 evra. Ovome se nada i Partizan kome bi trebalo da pripadne 40% od narednog transfera Sadika.

Nigerijac u ugovoru sa Almerijom ima otkupnu klauzulu na 60.000.000 evra, ali su Španci spremni da ga puste za duplo manje novca. Doveli su ga iz Partizana za 5.000.000 uz brojne bonuse.