TIKET ZA EURO: Špancima BITI ili NE BITI, Nemci GAZE Mađare- pobede Francuza i Poljaka!


IZVOR: Republika - 23.06.2021 | 05:00


Očekuju nas četiri uzbudljiva susreta, ovo su naši predlozi.

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativci Španije

Danas su na programu poslednji mečevi grupne faze Evropskog šampionata. U okviru grupe E sastaju se Slovačka i Španije, odnosno Švedska i Poljska, dok će u grupi F snage odmeriti Nemačka i Mađarska, te Portugal i Francuska.

Što se tiče duela Šveđana i Poljaka, po kvotama kladionica, Robert Levandovski i saigrači važe za blage favorite. Mi vam predlažemo da odigrate na trijumf Poljske, a u tome ide u prilog i činjenica da je njima to utakmica odluke, dok su Šveđani sa četiri osvojena poena iz prva dva kola praktično već u osmini finala. Slavlje Poljaka "plaća" sa 2,65.

U drugom susretu ove grupe, Španci važe za već viđenog pobednika u okršaju sa Slovačkom. Pobeda "furije" se kotira između 1,20 i 1,30, a s obzirom da je to izuzetno malo, ali i nesigurno, sudeći po partijama u prve dve runde, naš predlog je da pokušate sa GG. Kvota da će obe selekcije postići bar po gol je oko 2,40.

Nemačka će na "Alijanc areni"  ukrstiti koplja sa Mađarskom. Iako su Mađari pružili dostojan otpor Portugalcima, te remizirali sa Francuzima (1:1), teško je verovati da će "panceri" propustiti priliku da potvrde pobedu iz minulog kola nad evropskim prvakom (4:2). Predlažemo vam da, uz pobedu, odigrate 1&2+, a kvota se kreće od 1,50 do 1,60.

Za kraj nam ostaje poslastica. Portugal i Francuska će odmeriti snage u derbiju čitave treće runde, a "trikolori" su se već okliznuli protiv Mađara. Portugalcima trebaju bodovi za osminu finala, ali Francuzi imaju ogroman kvalitet, koji su pokazali i protiv Nemačke (1:0) na startu. Mi smo ubeđeni da su u prestonici Mađarske imali samo loš dan, te da će se izabranici seletora Dešana već večeras vratiti na pobednički kolosek. Kvota na Francusku je u rasponu od 2,40 do 2,50.

Tiket za 23.06

Švedska - Poljska 2 2,65

Slovačka - Španije GG 2,40

Nemačka - Mađarska 1&2+ 1,55

Portugal - Francuska 2 2,45

Ukupna kvota: 24,15