OVO ZVUČI KAO SAN: Nesuđeni REPREZENTATIVAC SRBIJE stiže u Partizan?


IZVOR: Republika - 09.06.2021 | 15:53


Nesuđeni srpski reprezentativac Lijanko Vojnović koji je pod ugovorom sa Bolonjom, mogao bi da se preseli u Beograd i obuče crno-beli dres.

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Ovo zvuči skoro nemoguće, ali senzacionalnu vest je prenela čuvena Gazeta delo Sport!

Lijanko je prethodnu sezonu igrao u Bolonji kao pozajmljen igrač od Torina, a i sada mu je, kako pišu, klub u kojem je trener Siniša Mihajlović jedna od opcija. Druge dve su Partizan i Sporting iz Lisabona.

Iako ima ugovor sa Torinom do 2024. godine, sasvim je realno da Lijanko ode iz kluba, jer očigledno nije u prvom planu među Bikovima, ali Beograd mu je najmanje primamljiva opcija.

Foto: Tanjug/AP

Vojnović u dresu Bolonje

Brazilac srpskog porekla je prošle sezone odigrao 25 utakmica i postigao jedan gol, a spominjalo se da će ga Dragan Stojković Piksi uvrstiti na svoj spisak po preuzimanju "orlova", ali to se nije desilo.

Naravno, najveća prepreka je novac, ali moramo uzeti u obzir da su Lijankove dve opcije svakako poželjnije od dolaska u Humsku.

Bolonja je prošle sezone dala 1.000.000 evra samo za pozajmicu i ponudila 5.000.000 za otkup, a Torino je tražio 12.000.000 evra.

Da li će ovo ostati samo na interesovanju i opipavanju terena, videćemo u nastavku prelaznog roka...

Da podsetimo, Lijanko je igrao za mlađu selekciju naše reprezentacije, potom je odlučio da igra za selekciju Brazila, ali nikada nije debitovao za prvi tim.