DRAMA U DERBIJU ITALIJE! Juventus PREŽIVEO Inter i ostao u TRCI za Ligu šampiona!


IZVOR: Republika - 15.05.2021 | 17:56


Crno-beli slavili u meču sa pet golova.

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča Juventus - Inter

Fudbaleri Juventusa uspeli su u "derbiju Italije" da savladaju Inter sa 3:2, kolo pre kraja Serije A, čime su ostali u trci za plasman u elitno takmičenje.

Prvo poluvreme je bilo veoma uzbudljivo, a prednost "staroj dami" doneo je Kristijano Ronaldo u 24. minutu, nakon što prvobitno nije iskoristio kazneni udarac. Poravnao je Lukaku u 35, a Kvardado je u nadoknadi vremena postigao drugi pogodak za bivšeg prvaka Italije.

Bentankur je "pocrveneo" početkom drugog poluvremena, a završnica je bila posebno uzbudljiva. Najpre je Kjelini dao autogol pet minuta pre kraja, da bi Kvardado novim pogotkom postavio konačnih 3:2 za vredne bodove u trci za Ligu šampiona.

Juvebtus sada čeka kiks Napolija, koga čeka težak meč sa Fiorentinom, kako bi se vratio na 4. mesto, a četa Antonija Kontea je uveliko stigla do Skudeta.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-33-32523"));

Standings provided by SofaScore LiveScore