Milojević: MORAMO DA ZABORAVIMO BATE, Lalatović: NE PLAŠIMO SE ZVEZDE!


IZVOR: Republika - 25.11.2017 | 12:54


Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je pred duel Super lige protiv Čukaričkog da tim mora što pre da zaboravi meč protiv BATE Borisova, a meč će biti emotivan za Zvezdinog trenera pošto će njegov sin Nemanja sutra igrati protiv crveno-belih.

Foto: crvenazvezdafk.com

Milojević: Gostovanje Čukaričkom jedan od najtežih ispita

- Jedno od najtežih gostovanja do sada. Idemo ekipi koja ima dobre rezultate u poslednje vreme, jedna paradigma kluba koji bi trebalo. Dobro ih poznajem, znate da sam i radio tamo. Dosta lepih stvari postoji u Čukaričkom i drago mi je da klub ide u tom pravcu - kazao je Milojević.

Strateg crveno-belih podsetio je na to da su "Brđani" na meču sa Partizanom ostali bez prvog špica, ali ističe da su prevazišli probleme i da predstavljaju ekipu koja zna šta hoće.

- Nije im bilo lako, ali prevazišli su problem. U svakom trenutku znaju šta hoće, a to je jako bitno. Nije slučajnost što su među vodećim klubovima u ligi, i tako će i završiti, uz učešće u plej-ofu. Imaju ambicije i u Kupu, za mene to nije iznenađenje. Biće nam jako teško, Čukarički predvodi Nenad Lalatović koji spada u najbolje trenere u Srbiji - dodao je Milojević.

Sutrašnja utakmica imaće posebnu dimenziju i zbog toga što će se na različitim stranama naći otac i sin. Nemanja Milojević učiniće sve da rastuži oca.

- Možemo da pričamo pre utakmice, ali kada počne utakmica, svako će želeti da njegov tim pobedi. Možda treba da pitate moju suprugu i ćerku kako će gledati i za koga će navijati - konstatovao je Milojević.

Njegov kolega na klupi Čukaričkog Nenad Lalatović kaže da niko u klubu ne računa na Zvezdin umor nakon meča u Borisovu, kao ni da nema treme kod njegovih izabranika.

- Mi se ne branimo ni protiv koga, to svi znaju. Branimo se samo ako je protivnik previše bolji od nas i ako nas natera na to. Crvenu zvezdu respektujemo, ne plašimo se, igraćemo hrabro i daćemo sve od sebe - zaključio je Lalatović.