LALATOVIĆ: Neka VUČIĆ vlada još 50 GODINA, verujem mu na reč!


IZVOR: Republika - 05.05.2021 | 19:14


Trener Vojvodine Nenad Lalatović tvrdi da će suzbijanje fudbalske mafije u Srbiji pomoći regularnosti najpopularnijeg sporta u zemlji.

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Jedan od poslednjih mečeva Lalatovića na klupi Vojvodine završen je bez golova protiv Radničkog iz Niša.

Na kraju obraćanja javnosti, Nenad Lalatović se osvrno na najavu predsednika Srbije, Aleksandra Vučića da će država pohapsiti, kako je rekao "mafijašku bandu iz fudbala kojoj se smeje cela Evorpa“

- To apsolutno podržavam. Od leta kod nas mora sve da se radi čisto i ne sme nijedna greška da bude namerna. Drago mi je što je javno rekao da će naš fudbal biti bolji za 50 odsto, nismo zaslužili da UEFA tako piše o nama. Nemoguće je da neki klub veže 20 pobeda, pa čak i šest, sedam, to nije realno što se dešava kod nas. Apsolutno mu verujem na reč da će stati svemu tome na put i ako uspe da promeni i fudbal u Srbiji onda bi trebao da vlada dokle god želi. Ako i u tome uspe, što niko nije u poslednjih 15 godina, onda mi boljeg nemamo. Neka vlada još 50 godina. Držim mu palčeve od sveg srca, jer bi to bilo dobro i za klubove i za igrače i za navijače, pa i za nas trenere - dodao je trener Vojvodine.