IMA DA UBIJE NEKOG: Mihajlović doživeo NEZAPAMĆENU BLAMAŽU!


IZVOR: Republika - 25.04.2021 | 20:43


Fudbaleri Atalante pregazili su u Bergamu Bolonju sa 5:0 u okviru 33. kola Serije A.

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Atalanta je tako ekipi Siniše Mihajlovića nanela najteži poraz ove sezone.

Klub iz Bergama je ovim trijumfom skočio na drugo mesto i ima ogromne šanse da ponovo zaigra u Ligi šampiona naredne sezone. Sa druge strane ekipa Bolonje je sigurna na 12. mestu i skoro sigurno je obezbedila opstanak u Seriji A.

Bolonja je odigrala veoma loš meč i može da bude srećna što je kući ispraćena sa "samo" pet golova u mreži.

Atalanta je posle prvih 45 minuta imala prednost od 2:0, a golove su postigli Ruslan Malinovski i Lukas Mjuriel. Domaćin je u prvom poluvremenu imao čak 19 udaraca ka golu Bolonje i mogao je da ima i veću prednost.

U nastavku utakmice Šuten u 49. minutu dobija crveni karton i Bolonja ostaje sa igračem manje. Atalanta je to maksimalno iskoristila da postigne još tri gola do kraja meča. Frojler je pogodio u 57. minutu, a dva minuta kasnije strelac je bio i Zapata. Konačan rezultat postavio je Mirančuk u 73. minutu.

Posle petog gola tempo je potpuno pao i više nismo videli nijednu ozbiljniju priliku.

Siniša Mihajlović će sigurno biti besan na svoje fudbalere, pošto je doživeo jedan od najtežih poraza u svojoj karijeri.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-33-32523"));

Пласман обезедио SofaScore LiveScore