BARSA ŽELI TITULU: Grizman DONEO pobedu na TEŠKOM gostovanju, čeka nas paklena završnica Primere!


IZVOR: Republika - 25.04.2021 | 16:27


Fudbaleri Barselone savladali su Viljareal posle preokreta na teškom gostovanju sa 2:1 u okviru 32. kola španske Primere.

Foto: Tanjug/AP

Gužva u šesnaestercu

Tako su izabranici Ronalda Kumana stigli do 71. boda i deobe drugog mesta sa Real Madridom, uz utakmicu manje, dok u odnosu na Atletiko Madrid zaostaju dva boda.

U prvom poluvremenu videli smo veliku borbu i sva tri pogotka. Čukvueze je doneo prednost Viljarealu u 27. minutu. Pobegao je odbrani Barse, zaobišao Ter Štegena i poslao loptu u mrežu.

Ipak, Barsa tek što je krenula sa centra stiže do izjednačenja. Fojt je katastrofalno pogrešio, dodao loptu Grizmanu koji je "ostao u ofsajdu" i Francuz to nije propustio da kazni. 

Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat meča, budući da "žuta podmornica" nije bila preterano agresivna u nastavku susreta.

Verovatno su domaći više razmišljali o polufinalu Lige Evrope čiji prvi meč u četvrtak igraju protiv Arsenala.

Posebno nisu bili zainteresovani od 65. minuta kada je Trigerios dobio direktan crveni karton zbog starta nad Leom Mesijem.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-36-32501"));

Пласман обезедио SofaScore LiveScore