SRBIJA JE ČEKALA NJEGOVU REAKCIJU: Trener Fulama ŠOKIRAO rečima o Mitroviću!


IZVOR: Republika - 02.04.2021 | 15:50


Srpski napadač Aleksandar Mitrović je dao pet golova na tri utakmice za selekciju Srbije što će mu značiti za povratak samopouzdanja kada se vrati u Fulam gde je u poslednje vreme pao u drugi plan.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Menadžer Fulama Skot Parker koji je izgubio poverenje u Mitrovića je konačno prokomentarisao nastavak golgeterskog učinka svog igrača.

- Srećan sam za Mitrovića. Videli smo njegovu emociju, veliki je pritisak i golovi su glavni zadatak napadača. Napravio je veliku stvar- rekao je Parker.

On se nada da će "devetka" Srbije preneti istu formu u londonski tim, za koji nije dao gol sedam meseci u trenutku kada je poslednji put bio u startnoj postavi 3. februara.

Foto: Tanjug/AP

Skot Parker

- Mogu da razumem frustraciju, ali niko nije frustriraniji od njega. Ovo je profesionalni sport i uvek ima poteškoća. Imao je nekoliko poteškoća, zarazio se koronavirusom, veliki promašaj iz penala za Srbiju i sve je to put igrača. Ponekad fudbalerima je potreban vazduh, da se pregrupišu i skinu pritisak. Ako imaju talenat vraćaju se jači i do visoke tačke, nadamo se da je na njoj Mitro.

Šta je potrebno Mitroviću da "rešeta" i u Fulamu...

- Potrebno je više samopouzdanja, talenat je uvek bio tu. Samopouzdanje utiče na napadače- objasnio je Parker.

Fulam u nedelju gostuje u Aston Vili u meču 31. kola Premijer lige.