ON JE NOĆNA MORA PORTUGALACA: Silva sa velikim respektom govorio o Srbinu!


IZVOR: Republika - 26.03.2021 | 17:40


Fudbaleri Portugala najviše strahuju od srpskog napadača Aleksandra Mitrovića pred okršaj na "Marakani" koji se igra od 20.45 ove subote.

Foto: Starsport

Fudbaleri Portugala

Očekuje se da napadač londonskog kluba u subotu protiv Portugala zaigra od prvog minuta, a svesni su toga i u taboru evropskog prvaka.

- Strah nemamo, ali poštovanje da. Reč je o snažnom, talentovanom igraču. Bićemo usredsređeni da što bolje pristupimo utakmici- izjavio je ofanzivni vezista gostujuće selekcije i Mančester sitija, Bernardo Silva, koji dobro poznaje Mitrovićeve kvalitete iz njegovih nastupa u Premijer ligi.

Portugal je favorit za prvo mesto u našoj grupi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, ali pred njima je verovatno najteže gostovanje.

Foto: Tanjug/AP

- Poznajemo odlično srpsku reprezentaiju i spremamo se za veliki izazov, neće biti lako, reč je fizički jakoj ekipi i očekujem dinamičnu utakmicu.

Konstatovao je Silva i da su on i saigrači kao aktuelni prvaci Evrope pod pritiskom da konstantno pobeđuju.

- Naravno da titule nameću velika očekivanja, što je potpuno logično. Ne samo mi, već i naši navijači, nadamo se mnogo čemu. Naša misija je da budemo na tom nivou i daćemo sve od sebe da nastavimo istim tempom- zaključio je Silva.