(VIDEO) Zaribala Juventusova mašina, SAMPDORIJA SRUŠILA ŠAMPIONA!


IZVOR: - 19.11.2017 | 16:10


Fudbaleri Sampdorije priredili su najveće iznenađenje 13. kola Serije A, pošto su na svom "Luiđi Ferarisu" slavili protiv aktuelnog prvaka Juventusa rezultatom 3:2, a meč i nije bio toliko neizvestan koliko nam govori sam rezultat.

Foto: Tanjug/AP

Šampion se okliznuo u Đenovi

U prvom delu igre Juventus je apsolutno kontrolisao dešavanja na terenu, Iguainu je čak i poništen jedan gol zbog ofsajd pozicije u kojoj se nalazio, a pored njega su Dibala i Kvadrado imali prilike da dovedu "Staru damu" u vođstvo, ali je golman Viviano bio siguran.

Kad se očekivalo da gosti ubace u višu brzinu u nastavku, "Dorija" je iznenadila tim Maksa Alegrija. Zapata, Toreira i Ferari su u intervalu od 53. do 79. minuta tri puta matirali golmana Vojčeka Ščensnog i time zadali udarac od koga "bjanko-neri" nisu uspeli da se oporave.

Vođstvo od 3:0 je ipak svedeno na 3:2 u nadoknadi vremena, pošto su najpre Iguain iz penala, a zatim i Dibala ublažili potencijalnu rezultatsku katastrofu.

Od preostalih mečeva valjalo bi izdvojiti remi Torina i Kjeva (1:1), a napadač "Bikova" Andrea Beloti je u 72. minutu promašio penal za pobedu tima Siniše Mihajlovića.

Đenova je u gostima bila bolja od Krotonea rezultatom 1:0, Kaljari je iznenadio Udineze u gostima sa 0:1, Benevento je i dalje bez bodova nakon što su pred svojim fanovima poraženi od Sasuola 1:2.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-33-13768', window);