BAJERN BI DA "PREĐE IGRICU": Još jedna zvezda Borusije kreće putem Levandovskog, Flik otkrio NEVEROVATAN TRANSFER PLAN!


IZVOR: Republika - 07.03.2021 | 17:39


Bajern već čitavu večnost drži ostatak Bundeslige "za gušu", pa rivalima otima šta hoće, kad hoće. Retko mogu manji klubovi u Nemačkoj da odole finansijskoj sili kakva su Bavarci, pa bi još jedna zvezda ne samo nemačkog, već i svetskog fudbala uskoro mogla da se nađe na "Alijanc Areni".

Foto: Tanjug/AP

Trener Bajerna Hansi Flik ne krije želju da dovede zvezdu Borusije!

Kako je istakao Hansi Flik, trener Bajerna, u razogovoru sa "Skaj Sportsom", Erling Holand među glavnim je metama kluba!

Raskošan talenat mladog džina iz Norveške odavno je izašao na videlo, tokom čitave karijere do sada beleži u proseku preko gola po utakmici, pa je apsolutno jasno zašto ga Bajern želi.

Robert Levandovski možda jeste najbolji napadač na planeti već godinama, ali je zagazio u 32. godinu, pa Flik, Rumenige i ostatak komande uveliko planira za budućnost.

- Ne mogu ništa da isključim kada je dovođenje Holanda u Bajern u pitanju. On je neverovatan prospekt - kratak je i jasan bio Flik.

 

 

Holand, koji bi u slučaju da privhati Bajernovu ponudu nastavio bogatu tradiciju prelazaka iz Vestfalije u Bavariju.

Momci poput Matsa Humelsa, Marija Gecea, pa i samog Levandovskog poslednjih su godinama zamenili žuto-crni za crveni dres, pa ne bi bio preveliki šok da i Holand uradi isto.

Momak koji ove sezone ima 19 golova na 19 mečeva takođe je na meti drugih velikana, poput PSŽ-a, Mančester sitija i Reala, ali je projekat u Minhenu uvek ozbiljan, pa bi tamo možda i najveću šansu imao da se okiti nerealnom količinom zlata, kako domaćeg, tako i evropskog.

Foto: Tanjug/AP

Holand ove sezone ima 19 golova na 19 utakmica

Vrednost mu je procenjena na 110 miliona evra, ali će "milioneri" bez tračka sumnje tražiti znatno više. 

Možda čak dođe i do delimične trampe, pošto su proteklih meseci iz Nemačke isplivavale vesti o interesovanju Borusije za ultra-talentovanog Fijetea Arpa, koji bi se u tom slučaju pokušao da zameni Holanda u špicu napada ekipe iz Dortmunda.

Bilo kako bilo, ukoliko Bajern stvarno dovede jednog od najsvetliji bisera svetskog fudbala, teško bilo kojoj odbrani koja bude morala da zaustavi tandem Holand-Levandovski.