PIOLI IMA KECA U RUKAVU: Dejan Stanković dobio ZADATAK ZA RAZMIŠLJANJE pred revanš sa Milanom!


IZVOR: Republika - 23.02.2021 | 16:31


Ne cvetaju ruže Dejanu Stankoviću pred meč sa Milanom, ali ni Stefano Pioli ne može da računa na sve raspoložive snage za revanš!

Foto: Starsport

Stefano Pioli

Milan će u revanš meču protiv Crvene zvezde biti lišen usliuga povređenih Marija Mandžukića i Ismaila Benasera koji su bili starteri na Marakani, ali dobra vest za "rosonere" je da će biti jači za oporavljenog Braima Dijaza.

Španski ofanzivac se u potpunosti oporavio od povrede zadnje lože koju je zaradio pre mesec dana u četvrtfinau Kupa Italije protiv Intera. Od tada je propustio duele protiv Bolonje, Krotonea i Specije, bio je na klupi prošlog vikenda protiv Inera, a italijanski mediji najavljuju da će zaigrati u četvrtak protiv Crvene zvezde.

Foto: Tanjug/AP

Brahim Diaz desno

Nekada je važio za jednog od najvećih talenata Evrope kada se probijao u prvi tim Mančester sitija iz kojeg ga je kupio Real. Međutim, u Madridu se nije izborio za ozbiljniju minutažu kod Zinedina Zidana.

Dijaz će pokušati da se nametne u Milanu što mu ove sezone baš i ne ide najbolje, pa bi mogao da bude Piolijev "džoker". Dobio je šansu na 25 utakmica i upisao četiri gola i tri asistencije. Međutim, skoro polovinu mečeva je ušao sa klupe, a samo jedan je odigrao celih 90 minuta.