RAJKO O KLIN, A ONI O PLOČU: Golman Srbije BRILJIRAO U LIGI 1, saigrači ga PRODALI U POSLEDNJOJ SEKUNDI...


IZVOR: Republika - 20.02.2021 | 16:52


Gde bi Rems bio bez sjajnog Predraga Rajkovića?

Foto: Starsport

Predrag Rajković daje sve od sebe kako bi Piksija ubedio da mu poveri mesto "broja 1" među "Orlovima"

To pitanje se verovatno i on sam pita, kao i možda "Šta ja ovde više radim?", pošto je njegov klub još jednom ostao bez celog plena u Ligi 1 posle remija od 1:1 sa Sent Etijenom.

Čuvar mreže selekcije Srbije svojski se trudi da se novom selektoru Draganu Stojkoviću nametne kao prva opcija, pa je i danas imao sedam odbrana, neke od kojih su bile zaista impresivne, ali uzalud, pošto su ga saigrači u samoj završnici izneverili.

Foto: Starsport

Piksi će između Dmitrovića, Rajkovića i pregršti drugih biti na "slatkim mukama"

Na stadionu „Žofroa Gišar“ domaćin se spasao u trenutku kad je, šahovskom terminologijom, pretila da mu padne zastavica. Minut pre kraja, na krajnje bizaran način. Posle glavometa u kaznenom prostoru, veliku šansu nije iskoristio Mukudi, čiji je poluvolej glavom na gol-liniji zaustavio Munetsi, da bi na odbitak natrčao Čarls Abi i savladao dotad odličnog Predraga Rajkovića.

Prilika za sedmi meč bez primljenog gola ove sezone mu je propala, kao i prilika da se 13-plasirana ekipa u franucskoj eliti popne uz tabelu.

 

 
$bp("Brid_13839452", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"722872"});

 

Ovo je već treći put u poslednja četiri kola da Rems ne uspeva da pobegne upravo ovom rivalu uz tabelu, pa će Predraga Rajković bez sumnje pokušati da "zavede red" među saigračima pred nastavak šampionata.