Bliži se kraj: KAPITEN CRNO-BELIH ZA POLA GODINE IDE U PENZIJU!


IZVOR: sport.blic.rs - 14.11.2017 | 16:56


Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić planira da po isteku ugovora na kraju sezone stavi tačku na svoju sjajnu profesionalnu karijeru. Navijačka pesma u kome "Grobari" pozivaju Ilića da igra još malo, definitivno će poslednji put biti pevana s proleća u Humskoj.

Foto: instagram.com/partizanbelgrade

Kapiten Partizana planira da okači kopačke o klin

Ilić je već nekoliko puta odlagao kraj karijere, ali sada kaže da se oseća spremnim da se smiri.

- Mislim da mi je ova sezona poslednja. I dalje imam veliku želju za treningom, a srce mi je puno kada igramo dobro. Ovakve stvari mi prijaju, ali... Videćemo šta će Partizan da uradi na kraju ove sezone. Kraj karijere se kod mene nikad ne zna - rekao je Saša Ilić za "Blic".

Saša Ilić kaže da se nada prolasku u drugu fazu Lige Evrope, ali i da ekipa mora da ostane pribrana pred duel protiv Jang Bojsa.

- Na dobrom smo putu da se plasiramo u narednu rundu, ali je potreban i taj jedan korak. Imamo šansu, ali ne smemo da budemo euforični. Pre nekoliko sezona smo bili u sličnoj situaciji, pa nam se desilo da ispadnemo. U podsvesti razmišljamo o Jang bojsu, ali polako - opomenuo je Ilić.

Vezista crno-belih je dodao i da navija da drugi srpski klub u Ligi Evrope, večiti rival Crvena zvezda, obezbedi proleće na evropskoj sceni.

- Najnormalnija je stvar da u evropskim utakmicama navijam za večitog rivala. Nikada se nije desilo da i Partizan i Crvena zvezda prezime u Evropi, a ja se nadam da će tako biti ove godine - istakao je Saša Ilić.