Basta kitio Lukasa evrićima!


IZVOR: Republika - 14.11.2017 | 14:36


Dom Perignon tekao je potocima, dok je bina bila zakićena evrićima, mahom u apoenima od 500, i to je samo deo pikanterija sa proslave rođenja sina zvezde kluba Lazio - Dušana Baste.

Foto: Stra Pesma

Dušan Basta i Aca Lukas

Gosti su u kafanu "Stara Pesma", kao i obično pristizali nekoliko sati pre ponoći, ali je ovo bio nešto drugačiji ponedeljak.

Slavni fudbaler slavio je rođenje sina Stefana, a na proslavu su među prvima stigli Dušanov saigrač Filip Đorđević, zatim Boško Janković i Duško Anđelković, ali i Aleksandar Luković.

Foto: Stra Pesma

Aca Lukas

Usledio je i dolazak brojnih drugij gostiju, a specijalni gost Tozovac napravio je uvertiru omiljenom Dušanovom pesmom - Oči jedne žene! Nizali su se hitovi, ali i evri.

Foto: Stra Pesma

Dušan Basta i Aca Lukas

Nekoliko pesama otpevala i Romana, a zatim su se mikrofona latili Lukas i njegova mlađa koleginica Ivana Bojanović koja redovno atmosferu dovodi do usijanja. 

Foto: Stra Pesma

Dušan Basta i Aca Lukas

-Pesma kafana na balkanu okupila je oko Lukasa goste koji su horski pevali svaku njegovu narednu pesmu. U nekoliko navrata prema njemu su poletele novčanice raznih boja, a šampanjac Dom Perinjon kao i slavna srpska rakija Zarić tekli su potocima, pa se može reći da je slavlje bilo megalomansko - kaže izvor koji se našao na licu mesta.