VELEOBRT: Stigla NEOČEKIVANA PONUDA za Adema Ljajića!


IZVOR: Republika - 18.01.2021 | 09:34


Nema dileme da će srpski fudbaler Adem Ljajić napustiti Istanbul, pitanje je samo gde će nastaviti karijeru!

Foto: Tanjug/AP

Adem Ljajić

Postoji ozbiljno interesovanje iz Seriji A, navodno raspitivali su se Verona i Đenova, ali ovog jutra Turci tvrde kako bivši fudbaler Partizana, Fiorentine, Intera, Rome i Torina ima ponudu da ostane u toj zemlji. Njega bi u svojim redovima rado video Sivas.

Kako navode Hurijet, Fanatik i još neki turski listovi Sivas nudi izlaz Bešiktašu i Ljajiću tako što nudi šestomesečnu pozajmicu. Pazarac ima visoku platu i to predstavlja ozbiljan problem za sve klubove koji bi ga angažovali. Na godišnjem nivou Adem Ljajić zarađuje 3.200.000 evra. Kaže se kako je Sivas spreman da pokrije polovinu te sume...

 
$bp("Brid_10956942", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

Naravno, nije novac jedini problem. Mediji na Bosforu pre nekoliko nedelja napravili su negativnu reklamu našem internacionalcu.

- Pojavi se na treningu, ali ga napušta posle deset minuta govoreći da je povređen. To remeti disciplinu tima. Moramo da ga odstranimo iz ekipe što pre je moguće- citirao je Fanatik navodne reči trenera Jalčina izgovorene na sastanku sa predsednikom kluba Ahmetom Nur Čebijem.