MARKO DMITROVIĆ ZVEZDA PRELAZNOG ROKA: Stigla NEPRISTOJNA PONUDA, Srbin na potezu!


IZVOR: Republika - 28.12.2020 | 14:23


Srpskom golmanu Marku Dmitroviću na leto ističe ugovor sa Eibarom, koji neće produžiti, pa već od 1. januara može da pregovara sa zainteresovanim klubovima, a oni stoje u redu...

Foto: Tanjug/AP

Marko Dmitrović

Raspituje se Sevilja, Real Sosijedad, pa Valensija, pominje se i Seltik, a poslednja informacija španskih medija je da dok su drugi zainteresovani, Betis je krenuo u realizaciju!

Dmitroviću je stigla konkrentna ponuda - ugovor do leta 2024. godinu i primamljivi finansijski uslovi.

Betisova ponuda takva da će joj i Sevilja i Sosijedad teško parirati. Ali, naravno, prednost druga dva tima je što će, vrlo verovatno, igrati u Evropi i naredne sezone i boriće se za vrh tabele, dok je sa Betisom takav scenario teško ostvariv, pa su odigrali na kartu "love".

 

 
$bp("Brid_09161781", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

 

Ali, ono što je jako bitna stvar kod Dmitrovića u izboru novog kluba je da želi da bude prva opcija za golmana. Želi da bude "jedinica", a to bi u Betisu gotovo sigurno i bio, jer Klaudio Bravo planira da se vrati u Čile i da tamo završi karijeru.

U tekućoj sezoni Dmitrović je branio na 15 utakmica za Eibar i primio je 15 golova, a odbrana na utakmici protiv Valensije proglašena je za najbolju u dosadašnjem delu Primere.