OSAM GODINA MU JE SPAVAO SA ŽENOM: Brat Rajana Gigsa SE OGLASIO posle novog skandala legendarnog fudbalera - žao mi ga je!


IZVOR: Republika - 07.11.2020 | 21:31


Legendarni fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs je ponovo na "stubu srama"! On je uhapšen zbog sumnje da je pretukao sadašnju devojku, a svi se odmah setili skandala koji mu je obeležio život.

Foto: Tanjug/AP

Rajan Gigs

Gigs je proveo noć iza rešetaka, pušten je uz kauciju, ali neće voditi selekciju Velsa. Mediji su se podsetili brojnih seks-afera Rajana, a sada se oglasio i njegov brat Rodri Gigs. S njegovom sada bivšmo suprugom Natašom Rajan je održavao tajnu vezu tokom punih osam godina.

Mlađi od braće Gigs pričao je za San o karakteru svog brata.

- Svi mi imamo slabosti, a Rajanova je da mora da ima seks svaki put kada izađe. On je seksulani zavisnik i manijak. Imao je fenomenalnu fudbalsku karijeru, na kojoj je sada velika mrlja. Ali, za to može da krivi samo svoju švaleraciju, ja nemam veze s tim. Ja sam uvek bio veran- rekao je Rodri Gigs.

Upitan da li je i dalje ljut na svog brata, dao je iskreni i jako bolni odgovor: "Ne, žao mi ga je".

 
$bp("Brid_04777841", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

Rajan i Nataša su se upoznali 2003. u jednom noćnom klubu u Mančesteru i odmah su spavali zajedno, dok je igračeva žena Stejsi bila trudna. Posle dva meseca je počela da se zabavlja sa Rodrijem i kasnije se udala za njega. Vezu sa bratom nikada nije prekidala, a posle je rekla čak i da je abortirala fudbalerovo dete.

Foto: Tanjug/AP

Gigs u dresu Junajteda

Sve je izbilo na videlo 2011. i šokiralo svet fudbala, jer se verovalo da je "Gigsi" dobar i miran porodični čovek. Istina je bila sasvim drugačija i potresla je čak i celu porodicu. Njihov otac Dani Vilson se odrekao starijeg sina i ovaj od tada za njega ne postoji.

Posle toga su isplivale i druge afere, a Rajan se nikada nije izvinio Rodriju. Njih dvojica od tada ne razgovaraju.

- Rajan je dobar fudbaler, ali je nula kao čovek. Nataša mi je bila sve, a on mi je bio najbliža osoba na svetu- govorio je Rodri Gigs.