CRNO-BELI SVET: Vladimir Ivić ZAHTEVA nekadašnju zvezdu Partizana!


IZVOR: Republika - 02.11.2020 | 16:55


Fudbaleri Votforda dobro su počeli sezonu u Čempionšipu, nalaze se na 6. mestu i pretenduju na plejof, ali je njihov šef stručnog štaba Vladimir Ivić svestan da im fale pojačanja pre nego što mogu da krenu u juriš ka Premijer ligi.

Foto: Printskrin

Vladimir Ivić

Shodno tome, bivši fudbaler Partizana osvrnuo se igračima iz svoje domovine, pa je "pikirao" jednog od najboljih.

Fudbaleri iz Srbije po pravilu se odlično snalaze u drugom po jačini takmičenju na Ostrvu, pa Ivić smatra da bi tim putem mogao da krene i Andrija Živković!

Živković trenutno brani boje grčkog PAOK-a, ali je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih momaka na planeti.

Foto: Tanjug/AP

Povremeni reprezentativac Srbije Andrija Živković mogao bi da zaigra za Ivića u Votfordu

Bolan raskid sa Partizanom i nedovoljno prilika u Benfici učinili su da on završi u bratskom klubu crno-belih, ali se on tamo preporodio, pa bi poziv iz Engleske mogao da stigne svaki čas. 

Iako je Živković u PAOK došao kao slobodan igrač, on sada košta oko 4 miliona evra, što bogatim italijanskim vlasnicima Votforda ne bi trebalo da predstavlja bilo kakav problem.

 
$bp("Brid_04333964", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

Povremeni reprezentativac Srbije sposoban je da igra na oba krila, ali bi rupa pozamašna rupa na desnoj strani mogla da se otvori u slučaju da Ismaila Sar konačno pređe u Mančester junajted, što bi Živkoviću otvorilo prostor da se ponovo vrati u sam vrh evropskog i svetskog fudbala.