NAVIJA ZA PARTIZAN I OFK, A IGRA ZA ARARAT: Nisam prozivao Zvezdu!


IZVOR: Republika - 25.09.2020 | 21:30


Stefan Čupić je neko ko je skrenuo pažnju medija još pred žreb za LŠ kada je istakao da želi Crvenu zvezdu za protivnika u prvom kolu kvalifikacija.

Foto: Starsport

Stefan Čupić

Ipak, želja mu se ispunila malo kasnije, dobio je Crvenu zvezdu u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

U medijima se pojavio i kada je na društvenim mrežama objavljivao fotografije u majici KK Partizan.


- Nisam prozivao nikoga, pogotovo pred ovu važnu utakmicu. Ja sam košarkaški navijač Partizana i to ne krijem, a u fudbalu sam Ofkovac. I to svi znaju, ja stvarno nemam šta da krijem - rekao je Stefan Čupić u intervjuu za "Telegraf".

- I KK Partizan čije utakmice ne propuštam, i OFK Beograd su klubovi sa velikom istorijom. To su klubovi koji imaju dušu. Ja sam počeo da gledam KK Partizan još kao klinac u doba dok je Miloš Vujanić igrao - kaže Čupić.  

Istakao je i da ne želi rijaliti program u medijima.

- Razumem da i srpski mediji žele da naprave neku vrstu pritiska na mene, ali ne znaju da je to meni samo još veći motiv da se dokažem u četvrtak protiv Zvezde. Ja sam dete OFK Beograda, u fudbalu me samo taj klub zanima. Nemam nijedan drugi. Najviše bih voleo da grad i država pomognu OFK Beogradu da naprave novi stadion ili da poprave infrastrukturu na Karaburmi. OFK to zaslužuje - rekao je, između ostalog, Stefan Čupić.